1.lig — TR news

Çorum FK, TFF 1. Lig’de Esenler Erokspor’u 2-1 mağlup ederek üst üste 6. galibiyetini elde etti. Bu sonuçla Çorum FK, puanını 59’a yükselterek 4. sıraya yerleşti.

Maçta Çorum FK’nın gollerini 35. dakikada Burak Çoban ve 90+3. dakikada Braian Samudio kaydetti. Esenler Erokspor’un tek golü ise Hamza Catakovic tarafından atıldı.

Esenler Erokspor, bu mağlubiyetle birlikte 15 maçlık yenilmezlik serisini kaybetmiş oldu. Takım, 63 puanla 3. sırada yer alıyor.

Maçın son dakikalarında, Esenler Erokspor’dan Francis Nzaba, 90+7. dakikada kırmızı kart gördü. Bu durum, takımın son anlarda yaşadığı sıkıntılara bir yenisini ekledi.

Çorum FK, Süper Lig’e yükselme hedefleri olan bir takımdır. Bu galibiyet, onların bu hedefe ulaşma yolunda önemli bir adım oldu.

Gelecek hafta, Çorum FK Iğdır FK ile deplasmanda karşılaşacak. Esenler Erokspor ise Erzurumspor FK ile evinde mücadele edecek.

Bu sonuçlar, ligdeki rekabetin ne kadar kızıştığını bir kez daha gözler önüne serdi. Takımların performansları, sezonun geri kalanında büyük önem taşıyacak.

Detaylar henüz doğrulanmadı.