Perran Kutman, Gırgıriye Müzikali ile Türkiye’ye Döndü
Perran Kutman, Amerika Birleşik Devletleri’nden Türkiye’ye döndü ve Gırgıriye Müzikali provalarında sürpriz bir karşılama ile karşılandı. Müzikalin prömiyeri 15 Nisan’da Ülker Spor ve Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek.
Gırgıriye Müzikali, ünlü sanatçı Müjdat Gezen tarafından yazılıp yönetilmekte olup, Perran Kutman, Müjdat Gezen, Günay Karacaoğlu ve Gülben Ergen gibi önemli isimleri sahnede buluşturacak.
Provalar sırasında Kutman, Gırgıriye müziği eşliğinde “Hoş geldiniz” sözleriyle karşılandı. Bu sürpriz karşılama, Kutman için duygusal anlar yaşanmasına neden oldu ve ekiple birlikte dans etti.
Gırgıriye, Yeşilçam’ın sevilen bir hikayesinin sahneye uyarlanmasıyla oluşturulan bir müzikal. Bu prodüksiyon, yıllar sonra sahneye taşınarak büyük bir ilgi topladı.
Müjdat Gezen, Kutman hakkında, “Perran hiç yaşlanmadığı için kendi rolünü oynayacak” şeklinde bir açıklama yaptı. Bu sözler, Kutman’ın sahnedeki performansına dair beklentileri artırıyor.
Müzikal, prömiyerinden önce bile önemli bir ilgi gördü ve izleyicilerin merakla beklediği bir etkinlik haline geldi.
Gırgıriye Müzikali’nin sahneye konulması, Türk tiyatrosu için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Kutman’ın dönüşü, hem hayranları hem de sanat camiası tarafından coşkuyla karşılandı.
Detaylar henüz doğrulanmadı.