Trabzonspor Hazırlıklarına Başladı
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Peki, takım bu maça nasıl hazırlanıyor? Trabzonspor, hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde başladı.
Antrenman, Teknik Direktör Fatih Tekke yönetiminde gerçekleştirildi. Kayserispor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ısınmanın ardından 5’e 2 ve dayanıklılık çalışmaları gerçekleştirdi.
Trabzonspor, Kayserispor’u 3-1 mağlup ederek, Beşiktaş ile aradaki puan farkını 8’e çıkardı. Bu sonuç, Trabzonspor’un üçüncülük koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı. Onuachu, bu maçta 20. golüne ulaşarak takımın en önemli oyuncularından biri olduğunu bir kez daha gösterdi.
Olcay Çakır, “Kazanan Trabzonspor iyi Trabzonspor’dur ve haklıdır” derken, Cemal Ersen ise “Onuachu gibi bir forveti kenar ortalarıyla beslemek, gole uzanan en kestirme yoldur” ifadelerini kullandı. Bu yorumlar, Trabzonspor’un oyun tarzının ve takım dinamiklerinin önemini vurguluyor.
Trabzonspor, hazırlıklarına yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla devam edecek. Takımın potansiyeli, sadece kazanmayı değil, oyunuyla hükmetmeyi de kaldıracak kadar büyük. Ancak, bu potansiyelin ne ölçüde değerlendirileceği, Çaykur Rizespor maçıyla netlik kazanacak.
Detaylar henüz doğrulanmadı.