Ardahan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu Saldırıya Uğradı
Ardahan Vali Yardımcısı Mustafa Berat Kasımoğlu, 5 Mart 2026 tarihinde bir bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, Kasımoğlu’nun bir sekreterin evinde gerçekleşti ve saldırıyı sekreterin eşi gerçekleştirdi. Kasımoğlu, saldırı sonrası hastaneye kaldırıldı ve durumu ciddiyetini koruyor.
Olayın ardından Ardahan Valiliği, Kasımoğlu hakkında disiplin soruşturması başlattı. Kasımoğlu, 2 buçuk yıldır Ardahan’da görev yapıyordu ve saldırı sonrası görevden uzaklaştırıldı. Kasımoğlu, olayın asılsız olduğunu iddia ederek, “Olay tamamen asılsız. Yoğun bakımda değilim. Sadece ufak bir alacak verecek kavgası yaşandı.” şeklinde açıklamada bulundu.
Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor. Kasımoğlu’nun durumu ve olayın arka planı hakkında daha fazla bilgi edinilmesi bekleniyor. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Bu olay, Ardahan’daki kamu yönetimi ve güvenlik konularında endişelere yol açtı. Kasımoğlu’nun görevden uzaklaştırılması, yerel yönetimdeki istikrarı etkileyebilir. Detaylar henüz doğrulanmadı.