Szymon Marciniak, 18 Mart 2026 tarihinde Anfield Road’da Liverpool ile Galatasaray arasında gerçekleşecek UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu maçını yönetecek. Bu karşılaşma, her iki takım için de büyük bir önem taşıyor.
Marciniak, dünya çapında en deneyimli hakemlerden biri olarak tanınıyor. Daha önce 2022 Dünya Kupası Finali ve 2023 Şampiyonlar Ligi Finali gibi büyük organizasyonlarda görev almıştı. Bu deneyimi, Liverpool-Galatasaray maçı için önemli bir avantaj sağlayacak.
Maçta Marciniak’ın yardımcı hakemleri Tomasz Listkiewicz ve Adam Kupsik olacak. Dördüncü hakem olarak Pawel Raczkowski görev alacak. Ayrıca, VAR sistemini Marco Di Bello, AVAR’ı ise Daniele Chiffi yönetecek.
İlk ayak maçında Galatasaray, İstanbul’da Liverpool’u 1-0 mağlup etmişti. Bu sonuç, Liverpool’un evinde oynayacağı ikinci maçta daha dikkatli olmasını gerektiriyor. Galatasaray, bu avantajla birlikte Anfield’da zorlu bir mücadeleye çıkacak.
Maçın tarihi ve saati, futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. 18 Mart 2026 tarihinde saat 23:00’te başlayacak olan bu karşılaşma, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin en heyecan verici anlarından birine sahne olacak.
Marciniak’ın yönetimindeki bu maç, hem Liverpool hem de Galatasaray için büyük bir fırsat sunuyor. Her iki takım da bu karşılaşmadan galip gelerek çeyrek finale yükselmeyi hedefliyor.
Detaylar henüz doğrulanmadı.