Ava Yaman, katıldığı bir iftar davetinde sosyal medyada tartışmaların odağı haline geldi. Özellikle makyajsız ve doğal görünümü ile dikkat çeken Yaman, davete hazırlıksız katıldığı iddialarıyla gündeme geldi.
Yaman, Taşacak Bu Deniz dizisinde Eleni rolünü oynamaktadır. Sosyal medya kullanıcıları, onun iftara katılımını eleştirirken, bazıları da destek yorumları yaptı. Yaman, iftara daveti girişinde muhabirlere “Haberim yoktu” dedi.
Ava Yaman’ın babası Ali Reşat Yaman’dır ve kendisi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıdır. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, Sevda Türküsev, Yaman’ın görünümünü eleştirerek, “Kıyafetini geçtim ama bir para lastiği bulup o saçını arkadan at kuyruk yapsa en azından böyle savruk ve dağınık gözükmezdi” şeklinde konuştu.
Bir diğer yorumda ise, “Kız çekimdeymiş, röportaj yapılacağından haberi yokmuş. Son anda hazırlanıp gelmiş” denildi. Bu durum, Yaman’ın sosyal medya üzerindeki takipçi sayısının hızla artmasına yol açtı.
Yaman, iftara katıldığı sırada sosyal medyada hem eleştiriler hem de destek yorumları aldı. Bu olay, genç oyuncunun kariyerinde önemli bir dönüm noktası olabilir.
Detaylar henüz doğrulanmamış durumda.