muşspor — TR news

Muşspor ve Bursaspor Maçı

8 Mart 2026 tarihinde Muş Şehir Stadyumu’nda Muşspor ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Maç, saat 13:30’da başladı ve AS TV’den canlı yayınlandı.

Karşılaşmanın ilk yarısında, 19. dakikada Bursaspor’un Oğuzhan Açıl tarafından atılan kendi kalesine gol ile Bursaspor öne geçti. Bu gol, maçın tek golü olarak kayıtlara geçti.

Muşspor, maçın başında 2. dakikada gole yaklaşmasına rağmen, Bursaspor’un kalecisi Kerem Matışlı bu atakları başarıyla savuşturdu. Maçın hakemi Yakup Özhan, karşılaşmanın sonunda 11 dakika ilave süre gösterdi.

Maçın ardından Bursaspor Başkanı Enes Çelik, yaşanan olaylara tepki göstererek, “Yaşananlar kabul edilemez” dedi. Ayrıca, taş atan kişiler hakkında sürecin takipçisi olacaklarını belirtti.

Bursaspor’un sosyal medya hesabında ise, “Siz taş atın, biz gol atıp şampiyon olacağız!” ifadesi paylaşıldı. Bu durum, taraftarlar arasında tartışmalara yol açtı.

Bursaspor, bu galibiyetle birlikte TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki mücadelesine devam ederken, Muşspor için bu sonuç olumsuz bir gelişme oldu. Muşspor, bu maçta gol atamadan sahadan ayrıldı.

Maçta yaşanan olaylar ve sonuçlar, her iki takım için de önemli bir dönüm noktası olabilir. Bursaspor, bu galibiyetle moral bulurken, Muşspor’un ise toparlanması gereken bir süreç var.

Detaylar henüz doğrulanmadı.