Oktay Çubuk’un yurtdışında tatil yaparken kalbinin durması ve hastaneye kaldırılması dikkat çekti. Çubuk, şu anda yoğun bakımda tedavi edilmektedir.
Olay, Lizbon’da gerçekleşti. Oktay Çubuk’un kalbi bir süre durduktan sonra yeniden çalıştırıldı. Bu durum, hayranları arasında büyük bir endişe yarattı.
Çubuk, 1996 yılında İzmir’de doğmuştur. İzmir Amerikan Koleji’nde eğitim gördükten sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nden mezun olmuştur. 2020 yapımı ‘Bir Nefes Daha’ filminde Fehmi karakterini canlandırarak oyunculuk kariyerine başlamıştır.
Ödülleri:
54. SİYAD En İyi Erkek Oyuncu ve Altın Koza Umut Veren Erkek Oyuncu.
Çubuk, ‘Cennet’in Gözyaşları’, ‘Aşk Ağlatır’, ‘Sol Yanım’, ‘Duran’, ‘Baba’ ve ‘Ah Nerede’ gibi projelerde rol almıştır. Daha önce herhangi bir kalp rahatsızlığı bulunmamaktadır.
Nilhan Çetinyamaç Çubuk, Oktay’ın sağlık durumu hakkında bilgi vermedi. Bu olayın ardından hayranları sosyal medyada destek mesajları paylaştı.