ozan kabak — TR news

Ozan Kabak’ın Açıklamaları

Ozan Kabak, “Yaşadıklarımdan sonra artık plan yapmıyorum.” diyerek, geçirdiği ağır sakatlık sürecinin ardından kariyerine dair düşüncelerini paylaştı. 25 yaşındaki stoper, Hoffenheim forması giyiyor ve Bundesliga’da üçüncü sırada bulunan takımının önemli bir parçası.

Kabak, ön çapraz bağ sakatlığı geçirdiğini ve bu süreçte yaşadığı zorlukları da dile getirdi. “Çok kötüydü ve kabullenmesi zordu,” diyen Kabak, bu dönemde kendisini toparlamak için 20 ila 30 kitap okuduğunu belirtti.

Ozan Kabak, Liverpool’da oynadığı dönemi de unutmadığını ifade etti. “Galatasaray beni bugün olduğum oyuncu yaptı, Liverpool ise ismimi tüm dünyaya duyuran büyük bir oyuncu haline getirdi,” şeklinde konuştu. Bu sözleri, kariyerinin dönüm noktalarını vurguluyor.

Şubat ayında ‘Ayın Oyuncusu’ ödülüne aday gösterilen Kabak, Harry Kane ve Luis Díaz gibi dünya yıldızlarıyla yarışıyor. Bu durum, onun futbol kariyerindeki yükselişini gösteriyor.

Ayrıca, Kabak, Galatasaray ile Liverpool arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi eşleşmesini takip edeceğini de belirtti. Bu eşleşme, futbolseverler için büyük bir heyecan kaynağı olacak.

Kabak, ailesinin kendisine olan desteğini de vurguladı. “O benim en iyi arkadaşım. Yürüyemediğim zaman beni taşıdı ve ihtiyacım olan tüm duygusal desteği verdi,” diyerek, ailesinin önemine dikkat çekti.

Ozan Kabak, Almanya’daki Avrupa Şampiyonası’nda oynamayı hayal ettiğini de sözlerine ekledi. Bu hedef, onun uluslararası arenada daha fazla tanınma arzusunu yansıtıyor.

Hoffenheim ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kabak, geleceği hakkında net bir plan yapmadığını ifade etse de, futbol kariyerine dair umutlarını koruyor.

Ozan Kabak’ın yaşadığı zorluklar ve bunların üstesinden gelme çabası, genç futbolcular için ilham verici bir hikaye sunuyor. Detaylar henüz doğrulanmadı.