Tabii Spor, 17 Mart 2026 tarihinde Manchester City ile Real Madrid arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi maçını canlı yayınlayacak. Maçın saati 23.00 olarak belirlendi. Bu gelişme, spor severler arasında büyük bir heyecan yarattı.
Önceden, bu maçı izlemek isteyenlerin farklı platformlar üzerinden erişim sağlaması bekleniyordu. Ancak Tabii Spor’un bu maçı yayınlayacak olması, izleyicilere daha kolay bir erişim imkanı sunuyor.
Tabii Spor, TRT’nin dijital platformu üzerinden hizmet vermekte ve kullanıcılar, ana sayfadaki ‘Canlı Yayınlar’ bölümünden yayınlara ulaşabiliyor. Bu durum, kullanıcı deneyimini artırarak daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedefliyor.
Maçın yanı sıra, Tabii Spor 1 kanalı, Chelsea ile PSG arasında oynanacak maçı da saat 23.00’te yayınlayacak. Bu durum, izleyicilerin birden fazla önemli maçı aynı anda takip etme fırsatı bulmasını sağlıyor.
Tabii platformunda spor içerikleri için ayrı bir paket bulunmamakta; ancak UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının büyük bölümü Premium abonelik kapsamında izlenebiliyor. Bu, izleyicilerin daha fazla içerik için abone olma isteğini artırabilir.
Tabii Spor’a üye olmak için resmi internet sitesine girmek veya mobil uygulamayı indirmek gerekiyor. Bu süreç, kullanıcıların platforma erişimini kolaylaştırıyor.
Manchester City ve Real Madrid arasındaki bu karşılaşma, futbol dünyasında önemli bir yere sahip. Her iki takım da geçmişte birçok kez karşı karşıya gelmiş ve bu maçlar büyük bir rekabete sahne olmuştur.
Sonuç olarak, Tabii Spor’un bu maçı yayınlayacak olması, futbol severler için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. İzleyiciler, bu büyük karşılaşmayı kaçırmamak için Tabii Spor’u tercih edeceklerdir.