Ümit Özdağ, 20 Nisan 2026 tarihinde Muğla’ya gelecek. Özdağ’ın programı, Akbelen Ormanı’nda başlayacak ve Muğla genelinde bir dizi ilçe ziyareti gerçekleştirecek.
Fatih Altaylı, Özdağ’ın cezaevinde en çok özlediği yemeğin suşi olduğunu açıkladı. Altaylı, “Suşi nereden çıktı?” sorusuna, “Ee ben Japonya doğumluyum” yanıtını verdi.
Özdağ, Muğla’da Menteşe ilçesinde bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlik, Özdağ’ın cezaevinden çıkmasının ardından gerçekleştireceği ilk büyük etkinliklerden biri olacak.
Fatih Altaylı, cezaevinde en çok özlediği yemeğin tost olduğunu da ifade etti. Bu açıklamalar, Özdağ’ın cezaevindeki günlerini ve özlemlerini gündeme taşıdı.
Özdağ’ın Muğla ziyareti, Zafer Partisi’nin yerel etkinlikleri kapsamında önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Parti, bu tür etkinliklerle halkla daha yakın ilişkiler kurmayı hedefliyor.
Özdağ’ın Muğla’daki programı, partinin yerel seçimlerdeki stratejileri açısından da kritik bir öneme sahip. Bu ziyaret, partinin destek tabanını genişletmek için bir fırsat olarak görülüyor.
Özdağ’ın cezaevinden çıkmasının ardından, siyasi arenada nasıl bir etki yaratacağı merakla bekleniyor. Bu tür etkinlikler, Özdağ’ın yeniden sahneye çıkması açısından önemli bir fırsat sunuyor.
Detaylar henüz doğrulanmadı.