Ne Oldu?
Yalova’nın Çınarcık ilçesinde, bir baba ile 14 aylık kızı, komşuları tarafından darbedildiği iddiasıyla gündeme geldi. Olayın ardından baba M.B. ve kızı M.İ.B. hastaneye kaldırıldı. Şüpheli Şener E., ‘kasten yaralama’ suçlamasıyla tutuklandı. Yalova Valiliği, olayın eski bir komşu husumetinden kaynaklandığını bildirdi.
Neden Önemli?
İçişleri Bakanlığı, olayın tüm yönleriyle incelenmesi için mülkiye ve jandarma müfettişleri görevlendirdi. Bakanlık, çocuklara yönelik şiddetin karşısında duracaklarını vurguladı ve yaralanan baba ile çocuğa acil şifalar diledi. Olayın detayları, kamuoyunda büyük bir endişe yarattı.
Sırada Ne Var?
Olayla ilgili soruşturma devam ederken, şüphelinin ağabeyi Selvet E., olayın bir arbede olduğunu ve bebeğin kasten yaralanmadığını savundu. Soruşturmanın sonuçları, olayın gerçek boyutlarını ortaya koyacak ve kamuoyunun merakla beklediği gelişmeleri sağlayacaktır.